Открит билборд

Открит билборд: Открит билбордове са вплетени в тъканта на нашите ден за ден живот и 4 в 5 хората предизвестие билбордове и 71 % вярват, билбордове са много ефективни при достигането им с обява

Информация за продукта

Янгжу ярка слънчева решения Co., Ltd е една от водещите Китай открито билборд производители и доставчици, и като професионална компания, ние имаме нашите собствени продуктивни фабрика, която е в състояние да произвежда най-добрите и най-новите открития билборд продукти, добре дошли да купуват или продукти на едро от нас.

Открит билборд:
Открит билбордове са вплетени в тъканта на нашите ден за ден живот и 4 в 5 хората предизвестие билбордове и 71 % вярват билбордове са много ефективни при достигането им с рекламни съобщения, когато те карам.
Хора карам да работят и да прекарват средно по 10 часа в колите си всяка седмица. Билбордовете могат да доставят много високи нива на обхват и честота на кампания; през магистрала, магистрали, основните артерии в предградията и КБР, и т.н.
Толкова голяма компания като да харчат пари за билбордове за насърчаване на тяхното име, и можем да видим тези билбордове навсякъде.

Нашите билбордове, включително:
Две страни билбордове; Три страни билбордове; Слънчева билбордове

Предимства на BR слънчева маркирани открит билборд:
1. седем години опит, гарантирано качество. Цялата структура гаранции 10 години живот и противопоставя вятър скорост 150KM/H, използвайки стандартен материал по GB, от стомана и трябва отговарят местните климатични условия
2 открит формат е напълно проектирани и произведени по начин, модулни, с болт топка структура на мрежата; Което позволява гъвкавост на производството, прости транспорт и съхранение и по-лесно сглобяване.
3. ние сме като силни способности, занимават всички видове на стомана билборд да отговарят на вашето търсене.
4. ръководство инсталация, ние имаме нашите собствени инсталация работници, така че може да служи за нашите клиенти по-добре.

Ако искате да направите покупка, моля свържете се с нас.

Някои открито билборд снимки при производството

Уважаеми господине или закупуване мениджър,
Благодаря за отделеното време, четене на нашия външен билборд уебсайт внимателно, ако имате свой собствен дизайн или подробни изискване, Pls изпращам ризница към sales@brsolar.net и ни кажете вашето желано количество.
Благодаря ви отново за отделеното време и се надяваме бизнес заедно за големи пазари на открито билборд.

Запитване