Начало > Култура & новини > Съдържание

LED светлини от по-малки, по-традиционни уличното осветление синьо

Aug 04, 2015

Лин Yandan, оценка на дискомфорт отблясъци на традиционните норми и се основава на традиционния характер на източника на светлина, не може да бъде подходящ за LED светлини, например, една и съща яркост от традиционните LED лампи на по-малки, това може да увеличи дискомфорт отблясъци. В допълнение типичен бяла LED Синята част от спектъра повече енергия, също може да предизвика повече отблясъци, защото, въз основа на предишни проучвания, в контекста на същата яркост, ярки визия синя светлина.

Разследване, екипът проектирани лаборатория обстановка, имитиращи различни при пътни условия на осветление. Изследователски персонал ще една стая на повърхността на земята и стената всички покрити с черен и в стаята около поставени различни на Мария Рашева имитация на пътя Shang Светодиодно улично осветление ситуация, изследователски персонал корекция светлина, създадени 72 вида различни светлинни условия, доброволци наблюдател е изискванията за не удобно отблясъци светлина на ниво за определени, общо 9 клас обем, от "скромни" да "да устои".

Отблясъци тест преди теста, има някои критерии, Лин Yandan каза: "Въпреки че неудобно отблясъци на характеристиките на традиционните източник за LED светлини не може да се прилага, но може да засегне комфорт и отблясъци на фактори остават непроменени." Изследователите променил параметрите на експериментални четири точки осветление системата: яркостта на LED осветление, фон яркост, от гледна точка на размерите на наблюдателя на LED светлини, LED и се наблюдава на ъгъла на зрение.